Om oss

Steinar Myhre AS ble stiftet av Steinar Myhre i 1999. I begynnelsen ble det mest små betongjobber med kun Steinar selv på lønningslisten. Bedriften hadde en sunn vekst og ble etter hvert mer og mer spesialisert mot landbruket.

Prosjektene ble stadig større og i 2023 er Steinar Myhre AS en av landets ledende totalleverandører av bygg til landbruket med over 500 bygde fjøs i Norge.

Kompetanse på betong- og betongarbeid har alltid vært vår store styrke. Vi har egne fabrikker både til prefabrikasjon og produksjon av ferdige elementer. Dette gir oss og våre kunder en fordel når det gjelder fleksibilitet og ikke minst muligheten til å levere økonomisk gunstige løsninger.

Vi har 10 egne arbeidslag med svært god kompetanse og lang erfaring. I tillegg har vi alt av utstyr innen frakt og løft med lastebiler, kranbiler og mobilkran. For å sikre fremtidig utvikling valgte eierne i Steinar Myhre AS og selge selskapet til Fjøssystemer. Fra 01.01.23 ble vi en del av Fjøssystemer-gruppen. I dag er Steinar Myhre AS en totalleverandør av bygg til landbruk og industri med hele Norge som marked.

Steinar Myhre AS har hovedkontor på Skogn og produksjonslokaler/lager på Heir på Levanger. Selskapet har over 60 medarbeidere.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kontakt oss

Kontakt informasjon

Henvendelsen gjelder